Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Baksels

Baksels

Recepten

Keftedes met stokbrood.

Benodigheden

1 kg gehakt (half om half)
1 gesnipperde ui
2 eieren
scheut water
1 kopje olijfolie
1 kop paneermeel
2 blikjes tomatenblokjes
2 eetlepels peterselie
2 afgestreken theelepels zout
1 theelepel munt

De ui, peterselie en munt snipperen.

Doe het gehakt met de eieren, paneermeel, zout, de gesnipperde ui, water, peterselie en munt in een grote kom en kneed het goed door.

Vorm hiervan gehaktballen.

Doe in een pan de olijfolie en de tomatenblokjes met de rundvleesbouillontabletten en een glas water en laat dit even zachtjes koken.

Leg de keftedes / gehaktballen erin. Laat het nu een uurtje lekker zachtjes sudderen.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.