Recepten

Kaneelbroodjes.

Je kan zoveel doen met croissantdeeg. Dit recept is heerlijk voor een paasontbijt of gewoon om het gezin te verwennen met iets zoets.
*Favoriet bij kinderen*

Benodigdheden:
1 blik croissantdeeg voor 24 croissantjes
circa 1 theelepel kaneel
5-8 eetlepels lichte basterd suiker
20 gram boter
Poedersuiker

Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
Rol het croissantdeeg uit en leg de plakjes tegen elkaar aan zodat er een rechthoek deeg ontstaat. Smeer een dun laagje boter over het croissantdeeg en strooi daarna de lichte basterdsuiker, kaneel en rozijnen over de boter. Rol het croissantdeeg daarna op.
Snijd deze vervolgens in plakjes van ongeveer 1,5 cm.
Leg de plakjes met het snijvlak naar boven op het bakpapier.  Bak de mini kaneelbroodjes voor 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal de mini kaneelbroodjes uit de oven en besprenkel met wat poedersuiker
De broodjes zijn warm het lekkerst! Eetsmakelijk!
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply