Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Baksels

Baksels

Recepten

Gebakken aardappeltjes met broccoli en vis.

Benodigheden:
2 zakken met voorgekookte aardappelschijfjes
tijm
rozemarijn
2 teentjes knoflook
2 uien
500 gram broccoli
1 gele paprika
1 groente bouillonblok
olijfolie
4 stuks zalmfilet
zout en peper

Marineer de aardappelschijfjes met wat olijfolie, paprikapoeder, zout, tijm en rozemarijn.
Bak de aardappeltjes lekker krokant in 2 koekenpannen met wat olijfolie en boter.

Ondertussen de uien en knoflook fijn snijden.
Ondertussen de broccoli en paprika in stukjes snijden.

Bak de ui en knoflook in wat olijfolie in een wokpan. Voeg daarna de broccoli en paprika toe en wok dit lekker mee.

Voeg na 5 minuten 100 ml water en 1 bouillonblok aan de groente toe. en laat dit lekker sudderen met afentoe omroeren.

Dep de vis met wat keukenpapier droog. Smeer de huid van de vis in met een beetje olijfolie en bestrooi de zalm eventueel met zout en peper en bak aan beide kanten 3 minuten gaar.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.