Persoonlijk

15 jaar lang.

Vandaag was het voor mij een grote dag. Waarom? Na een lange tijd was ik vandaag weer eens een dagje vrij. Ik zag het vorige week al in de agenda staan en dacht:’ Nu ga ik! ‘
En dan moet ik gelijk een afspraak maken anders heb ik weer andere smoesjes verzonnen. En vanmorgen was het dan eindelijk zo ver. De kapper. Wat sommige mensen met de tandarts hebben, dat heb ik met de kapper.
Na 15 jaar mijn haar elke maand zwart te hebben geverfd, hebben we besloten om eens wat anders te doen. Na 15 jaar ben ik niet meer zwart. Wat een verandering en wat een positieve reacties op mijn Facebook pagina. Zo lief! Ik moet zelf nog wel een beetje wennen maar ik ben superblij dat ik dit eindelijk gedaan heb.

 

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply